به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، سعید مینایی مدیر دفتر برنامه ریزی، گسترش و بازنگری دانشگاه تربیت مدرس در این نشست گفت: لزوم آموزش و انجام تحقیقات در خصوص زمینه های تخصصی علوم مهندسی جنگل موجب تربیت نیروی انسانی متخصص متناسب با توسعه بهره بردای از جنگل ها می شود.
وی افزود: افزایش روز افزون دیدگاه های محیط زیستی و ضرورت آموزش متخصصان به منظور حداقل کردن اثرات منفی زیست محیطی عملیات جنگل از جمله این دلایل است.
مدیر دفتر برنامه ریزی، گسترش و بازنگری دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: فارغ التحصیلان این رشته می توانند طراحی کامل شبکه های حمل و نقل جنگی، شامل خطوط ارتباطی و مسیرهای کامیون رو و مسیرهای چوب کشی و خروج مقطوعات از عرصه را به صورت بهینه انجام داده و در اجرای آن نظارت کنند.
مینایی تاکید کرد: فارغ التحصیلان این رشته می توانند در بخش اجرایی دفاتر بهره برداری و راه سازی جنگل ها و مراتع کشور در تهیه طرح های بهره برداری و اجرای آن مشغول به کار شوند.
وی در ادامه به اعضای هیات علمی مدرس رشته، امکانات دانشکده، برنامه درسی رشته، سابقه رشته در دانشگاه تربیت مدرس و سایر دانشگاهها و نیز بررسی موضوع راه اندازی آن در کمیسیون برنامه ریزی جامع آموزشی و شورای آموزشی دانشگاه اشاره کرد.
نظر شما